Walk animace

zkouška walk animace v blenderu. Nebyla jednoduchá, ale i tak nějak jsem to zvládl. Je to zkouška, takže ještě se budou pohyby dodělávat.

6 comments:

MaxtorAG said...

Tak som sa tu objavil!
Pokial ide o animaciu, tam tazko nieco hodnotit, kedze typek rychlo utecie a je prilis tmavy.
Dobra rada na zaciatok...cykly rob staticke = postavicka sa nebude hybat, kamera moze rotovat okolo nej...a mala by byt samozrejme looping = az potom ti budu ludia vediet ohodnotit samotnu animaciu.
Btw...skus davat posty aj na forum.animacia.sk

MaxtorAG said...

btw...predpokladam, ze si ma pochopil, co som myslel tym oxymoronom staticka animacia...ale pre istotu, mal som na mysli ze bude kracat na mieste. =)

Lukas Bilek said...

mario diky moc za rady, hodne si jich cenim, protoze tohle petrebuji jako sul. :) Ano looping mam jako základ a v animaci chodi po krivce. Ale asi jsi mi chtel rict, ze by jsi to rad videl jak to chodi na miste. Jasne, udelam. na forum.animacia.sk jsem registrovany, ale stydim se za sve prace az tak, ze jsem nemel odvahu je davat jinam, nez na svuj blog. Je fakt, ze mi tam pomohou, tak jdu na to. :) Diks.

MaxtorAG said...

kto by mohol byt tvojim "vzorom". Vsimni si ake skilly ovlada a ake softy...co z nich. Vobec to nie je nejaky dlhy zoznam ;)
http://www.jakob.welner.dk/

Lukas Bilek said...

Cau, taky jsem prisel na to, ze mi blender na animovani neni dostacujici. Jsou tam mirne, ne mirve, VELKE nedostatky v ovladani pohybu a tak. kouknul jsem na jeho portfolio, je skvely a skill ma opravdu husty. :) jinak co mi naznacujes, ze bych mel delat jako prvni? :) Chybi mi tady v bratislave nejaky typek, co umi delat acting (ci jak se to pise)a mayu zaroven. jsem si vedom toho, ze to bude slozitejsi se dopracovat na nejakou uroven, ale jsem schopny se tam dotahnout. :)

Lukas Bilek said...

jinak vse co jsi tady videl, tak me nikdo neucil animovat. Zatim si vse delam sam.